IT | DE | EN | NL

NEWSLETTER

NieuwsbriefPrivacy

Text to: info@hotelalpino.net

QUALITY

The Ospitalità Italiana Seal 2009

aanbiedingen

Promo

Rond het idromeer

Trek

Weerbericht

Meteo

Activiteiten Idromeer

Toeristen wordt talloze mogelijkheden geboden om te genieten van een verkwikkende vakantieperiode. Hier volgen aanvullingen op het hoge niveau van onze gastvrijheid: de mogelijkheid om een breed scala aan toeristische diensten direct en te voet te bereiken (restaurants, pizzeria’s, bars, winkels, banken, postkantoor, kerken, zwembaden etc.); toegang tot diverse sportieve activiteiten (mountain-bike, zeilen, kanoën, windsurfen, wandelen, duiken etc.).

Bovendien is de aanwezigheid van veel natuurlijke schoonheid de mogelijkheid om te genieten van heerlijke momenten of mooie plekken waar diepgaande vraagstukken over milieukwesties aan de orde zijn. U kunt genieten van de lokale fauna en flora, tradities en cultuur, proeven van de lokale producten. Een gevarieerd programma met culturele evenementen en entertainment kunt u makkelijk en  snel bereiken door middel van openbaar- en privé-vervoer.

U kunt direct vanuit het hotel vertrekken, te voet of per mountain-bike, voor een aantal bergexcursies rond het Idromeer. U zult genieten van de prachtige panoramische routes. Of u kiest voor een bootje op het koele water van het meer. Het is bovendien mogelijk een aantal korte natuurtrips te maken,  historische trips, sporttrips, en trips die u laten proeven van de gastvrijheid van Valle Sabbia of Valle del Chiese, van de Adamello-parken of de Alto Garda Bresciano. 

Cartina Sirio

Bookmark Invia pagina Stampa

Activities Idromeer

prev
next

Hotel Alpino di Pizzoni & C. SNC

Via lungolago Vittoria, 14 - 25074 Idro (BS) - Italy Tel +39 0365 83146 | Fax +39 0365 839887 | E-mail: info@hotelalpino.net
P. Iva 00579440983 - C.f. e Reg. Imp. 00812350171 - REA BS-207814

MADE IN KUMBE